CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 29/10/2020

Фундаментални анализи

29 October, 2020

Парот AUD / USD утрово се помести повисоко на 0,7063. Доларот Ауси се зачукуваше во средата пред конечно да се спушти на 0,704. Конечно отскокна. На почетокот на денот, Австралија извести за бројни ЦПИ бројки. ЦПИ за 3-ти квартал отпечатен на 1,6%, четвртина над четвртина. Консензусната прогноза беше 1,5%. Во Соединетите држави, Залихите за мало со исклучок на „Автомобили“ за септември пораснаа за 0,9%. Залихите на големо паднаа за 0,1%, месец-над-месец.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 29/10/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.7116 Daily R2
Линија на отпор 1 0.7098 Daily R1
Линија на подршка 1 0.7048 Daily S1
Подршка 2 0.7030 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 29/10/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

AUDUSD Индикатор / Табела - 29/10/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиПродај
RSI (14) Купи НеутралноНеутрално
SMA 20 Продај ПродајКупи

AUDUSD 29/10/2020 - Референтна цена : 0.7066

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега