CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 01/12/2020

Фундаментални анализи

01 декември, 2020

Парот AUD / USD падна утрово на 0,7366 Доларот Ауси се распродаде во понеделникот на стабилен начин. Австралија објави дека Бруто оперативната добивка на компанијата се зголеми за 3,2% во третиот квартал, квартал над квартал. Во Соединетите држави, во очекување на продажбата на домови за октомври, се намали за 1,1%, месец-над-месец Чикаго ПМИ за ноември влезе во 58,2.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 01/12/2020
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 01/12/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.74013 Daily R2
Линија на отпор 1 0.73857 Daily R1
Линија на подршка 1 0.73441 Daily S1
Подршка 2 0.73285 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 01/12/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Неутрално

AUDUSD Индикатор / Табела - 01/12/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Неутрално КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

AUDUSD 01/12/2020 - Референтна цена : 0.73649

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега