CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Евро-Долар Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 31/03/2023

Фундаментални анализи

31 март, 2023

Парот ЕУР/УСД беше малку понизок во азиската сесија. Моментално е 1,0898. Германскиот ИПК од година на година за март треба да се печати подоцна денес. Инфлацијата на CPI во еврозоната ќе биде пријавена утрово. Соединетите Држави ќе го пријават индексот на цените на PCE подоцна попладнево.

Техничка анализа

Евро-Долар Анализи Техничка анализа 31/03/2023
Time Frame: 1 hour

EURUSD Табела на подршка и отпор - 31/03/2023

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.0954 Daily R2
Линија на отпор 1 1.0931 Daily R1
Линија на подршка 1 1.0869 Daily S1
Подршка 2 1.0846 Daily S2

EURUSD Табела на индикатори - 31/03/2023

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

EURUSD Индикатор / Табела - 31/03/2023

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи КупиПродај
RSI (14) Продај КупиНеутрално
SMA 20 Купи КупиПродај

EURUSD 31/03/2023 - Референтна цена : 1.0898

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Евро - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега