CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Евро-Долар Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 01/12/2020

Фундаментални анализи

01 декември, 2020

Валутниот пар ЕУР / УСД се зголеми утрово на ниво 1,1957. Еврото во понеделникот оствари бавно и стабилно искачување, но на крајот на денот се уништи од растечкиот Greenback. Италијанскиот CPI за ноември падна за 0,1%. Германскиот CPI за ноември падна за 0,8%, само за една десетина полошо од очекуваното. Во Соединетите држави, во очекување на продажбата на домови за октомври, се намали за 1,1%. Тоа беше многу полошо отколку што се очекуваше. Чикаго ПМИ за ноември исто така ја пропушти својата проценка за 58,2.

Техничка анализа

Евро-Долар Анализи Техничка анализа 01/12/2020
Time Frame: 1 hour

EURUSD Табела на подршка и отпор - 01/12/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.19974 Daily R2
Линија на отпор 1 1.19797 Daily R1
Линија на подршка 1 1.19323 Daily S1
Подршка 2 1.19146 Daily S2

EURUSD Табела на индикатори - 01/12/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Продај

EURUSD Индикатор / Табела - 01/12/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

EURUSD 01/12/2020 - Референтна цена : 1.19560

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Евро - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега