CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Фунта-Долар Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 19/07/2024

Фундаментални анализи

19 јули, 2024
За време на азиското тргување, британската фунта се намали во однос на американскиот долар, останувајќи малку под нивото на 1,3000.
Во Велика Британија, податоците за продажбата на мало ќе бидат објавени утрово. Во Соединетите Американски Држави денеска ќе зборуваат тројца функционери на ФЕД: Бауман, Вилијамс и Бостиќ.

Техничка анализа

Фунта-Долар Анализи Техничка анализа 19/07/2024
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Табела на подршка и отпор - 19/07/2024

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.2981 Daily R2
Линија на отпор 1 1.2962 Daily R1
Линија на подршка 1 1.2912 Daily S1
Подршка 2 1.2893 Daily S2

GBPUSD Табела на индикатори - 19/07/2024

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

GBPUSD Индикатор / Табела - 19/07/2024

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиПродај
RSI (14) Продај КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

GBPUSD 19/07/2024 - Референтна цена : 1.2936

Продај
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Фунта - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега