CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Фунта-Долар Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 29/10/2020

Фундаментални анализи

29 October, 2020

GBP / USD утрово беше малку повисок и се движеше на 1.3003. Британската фунта се падна во средата, но врати назад на половина од загубата до крајот на денот. Како и еврозоната, Велика Британија забележува пораст на случаите на Коронавирусот. Вчера немаше значајни економски податоци од Велика Британија.

Техничка анализа

Фунта-Долар Анализи Техничка анализа 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Табела на подршка и отпор - 29/10/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3086 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3057 Daily R1
Линија на подршка 1 1.2978 Daily S1
Подршка 2 1.2949 Daily S2

GBPUSD Табела на индикатори - 29/10/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Неутрално
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

GBPUSD Индикатор / Табела - 29/10/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Неутрално КупиКупи
RSI (14) Купи НеутралноНеутрално
SMA 20 Продај КупиКупи

GBPUSD 29/10/2020 - Референтна цена : 1.3008

Купи
Simple Moving AverageКупи (1)Продај (2)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Фунта - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега