CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Фунта-Долар Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 01/12/2020

Фундаментални анализи

01 декември, 2020

Со GBP / USD се тргуваше повисоко утрово преминувајќи на 1,3365. Британската фунта тргуваше како ролеркостер во понеделникот, движејќи се нагоре и надолу неколку пати, бидејќи се вртеа гласини за трговски договор по Брегзит меѓу Велика Британија и ЕУ. Сепак, сè до неговото пишување дека тоа се само гласини. Извори блиски до преговорите велат дека токму риболовот сè уште држи сè. Наводно, Велика Британија сака да биде договор за правата на риболов за ЕУ во британските води секоја година. Велика Британија очекува нешто подолгорочно. Во Соединетите држави, во очекување на продажбата на домови за октомври, се намали за 1,1%, месечно. Чикаго ПМИ за ноември влезе во 58,2.

Техничка анализа

Фунта-Долар Анализи Техничка анализа 01/12/2020
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Табела на подршка и отпор - 01/12/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.34239 Daily R2
Линија на отпор 1 1.33984 Daily R1
Линија на подршка 1 1.33304 Daily S1
Подршка 2 1.33049 Daily S2

GBPUSD Табела на индикатори - 01/12/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Неутрално
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

GBPUSD Индикатор / Табела - 01/12/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Неутрално КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

GBPUSD 01/12/2020 - Референтна цена : 1.33644

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Фунта - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега