CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Ger 30 индекс Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 29/10/2020

Фундаментални анализи

29 October, 2020

ГЕР30 имаше силен пад во средата. Падна за над 4%. Само една акција на германскиот репер за капитал се зголеми во текот на денот, Delivery Hero. Има смисла бидејќи Германија се заканува со повеќе драконски заклучувања во борбата против зголемениот број случаи на Корона вирусот. Тоа би ја направило доставата дома добра деловна активност. Губитниците ги водеа Инфиниеон, БАСФ и Сименс. Во податоците, германскиот индекс на цените на увозот за септември порасна за 0,3%, месечно-за-месец, и падна за 4,3%, од година во година. Двете бројки беа посилни од предвидуваните.

Техничка анализа

Ger 30 индекс Анализи Техничка анализа 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

GER30 Табела на подршка и отпор - 29/10/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 11894.4 Daily R2
Линија на отпор 1 11780.7 Daily R1
Линија на подршка 1 11477.3 Daily S1
Подршка 2 11363.6 Daily S2

GER30 Табела на индикатори - 29/10/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

GER30 Индикатор / Табела - 29/10/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Продај ПродајКупи
RSI (14) Продај ПродајПродај
SMA 20 Продај ПродајПродај

GER30 29/10/2020 - Референтна цена : 11629.0

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (3)
Споделете преку вашата мрежа
Ger30 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега