CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Ger 40 индекс Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 23/04/2024

Фундаментални анализи

23 април, 2024

Во азиската сесија, германскиот репер индекс се тргуваше над 18.100 нивоа.

Европските пазари се подготвени за повисоко отворање во вторник, поттикнато од позитивниот моментум од претходната сесија.

Инвеститорите ја очекуваат банкарската заработка оваа недела во регионот и следат низа технолошки приходи во САД, вклучувајќи го и извештајот на Tesla за време на тргувањето во вторник. Значајните најави за заработка во Европа денес ги вклучуваат Renault, Kering, OVH, Novartis и Associated British Foods. Дополнително, ќе бидат објавени прелиминарните податоци за индексот на менаџери за набавки (PMI) за производство и услуги за еврозоната во април.

Техничка анализа

Ger 40 индекс Анализи Техничка анализа 23/04/2024
Time Frame: 1 hour

GER40 Табела на подршка и отпор - 23/04/2024

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 18329.6 Daily R2
Линија на отпор 1 18260.3 Daily R1
Линија на подршка 1 18075.7 Daily S1
Подршка 2 18006.4 Daily S2

GER40 Табела на индикатори - 23/04/2024

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Продај

GER40 Индикатор / Табела - 23/04/2024

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

GER40 23/04/2024 - Референтна цена : 18159.0

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Ger40 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега