CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

USA500 Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 31/03/2023

Фундаментални анализи

31 март, 2023

У.С. акциите завршија на повисоко во четвртокот, бидејќи акциите поврзани со технологијата го продолжија својот неодамнешен силен тек, додека акциите на регионалните банки паднаа откако администрацијата на Бајден предложи посилни мерки за да се намали ризикот. Податоците претходно во четвртокот покажаа дека барањата за невработеност минатата недела се зголемија повеќе од очекуваното во однос на претходната недела, што укажува на заладување на пазарот на трудот. Одделно, растот на БДП во четвртиот квартал беше малку помал од 2,6% во споредба со претходните проценки од 2,7%, и двете го поддржуваат случајот за помека политика на ФЕД. Акциите на Alibaba Group Holding на берзата во САД напредуваа по извештајот дека нејзиниот логистички огранок започнал со подготовки со банките за својата иницијална јавна понуда во Хонг Конг.

Техничка анализа

USA500 Анализи Техничка анализа 31/03/2023
Time Frame: 1 hour

USA500 Табела на подршка и отпор - 31/03/2023

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 4119.18 Daily R2
Линија на отпор 1 4105.21 Daily R1
Линија на подршка 1 4067.95 Daily S1
Подршка 2 4053.98 Daily S2

USA500 Табела на индикатори - 31/03/2023

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USA500 Индикатор / Табела - 31/03/2023

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи НеутралноКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

USA500 31/03/2023 - Референтна цена : 4086.58

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
USA500 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега