CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Dollar - Канадски долар Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 19/07/2024

Фундаментални анализи

19 јули, 2024
Во азиското тргување, американскиот долар се искачи нагоре во однос на канадскиот долар, тргувајќи над нивоата 1,3700.
Податоците за продажбата на мало во Канада ќе бидат објавени попладнево. Во Соединетите Американски Држави денеска ќе зборуваат тројца претставници на ФЕД: Бауман, Вилијамс и Бостиќ.

Техничка анализа

Dollar - Канадски долар Анализи Техничка анализа 19/07/2024
Time Frame: 1 hour

USDCAD Табела на подршка и отпор - 19/07/2024

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3735 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3722 Daily R1
Линија на подршка 1 1.3686 Daily S1
Подршка 2 1.3673 Daily S2

USDCAD Табела на индикатори - 19/07/2024

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Продај

USDCAD Индикатор / Табела - 19/07/2024

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Неутрално КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

USDCAD 19/07/2024 - Референтна цена : 1.3705

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај ()
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Канадски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега