CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Dollar - Канадски долар Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 29/10/2020

Фундаментални анализи

29 October, 2020

Парот USD / CAD се тргуваше пониско за време на азиската сесија на околу 1,3294 нивоа. Парот се движеше повисоко, многу повисоко вчера. „Луни“ ослабна поради посилниот Гринбек и пониските цени на нафтата. Нафтата се движеше пониско не само од посилниот американски долар, туку и од поголемата количина на производство на нафтата од предвидената, што се собираше во залихите минатата недела. Во средата немаше конкретни економски податоци надвор од Канада.

Техничка анализа

Dollar - Канадски долар Анализи Техничка анализа 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

USDCAD Табела на подршка и отпор - 29/10/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3337 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3312 Daily R1
Линија на подршка 1 1.3246 Daily S1
Подршка 2 1.3222 Daily S2

USDCAD Табела на индикатори - 29/10/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

USDCAD Индикатор / Табела - 29/10/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи ПродајКупи
RSI (14) Продај НеутралноНеутрално
SMA 20 Купи ПродајПродај

USDCAD 29/10/2020 - Референтна цена : 1.3282

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Канадски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега