CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Dollar - Канадски долар Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 01/12/2020

Фундаментални анализи

01 декември, 2020

Валутниот пар USD / CAD падна малку за време на азиската сесија за да тргува околу ниво 1,2968. Валутниот пар потона во понеделникот, но се опорави доцна попладнето, додека Гринбек се зацврсти. Во Канада, Дозволите за градба за октомври паднаа за 14,6%. Тоа беше многу полошо отколку што предвидуваа падот на аналитичарите за 5%. RMPI за октомври се зголеми за 0,5%. Во Соединетите држави во очекување на продажбата на домови за октомври се намали за 1,1%,. Тоа беше многу полошо отколку што се очекуваше. Чикаго ПМИ за ноември исто така ја пропушти својата проценка за 58,2.

Техничка анализа

Dollar - Канадски долар Анализи Техничка анализа 01/12/2020
Time Frame: 1 hour

USDCAD Табела на подршка и отпор - 01/12/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.30101 Daily R2
Линија на отпор 1 1.29912 Daily R1
Линија на подршка 1 1.29408 Daily S1
Подршка 2 1.29219 Daily S2

USDCAD Табела на индикатори - 01/12/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USDCAD Индикатор / Табела - 01/12/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Продај ПродајПродај
RSI (14) Продај ПродајПродај
SMA 20 Продај ПродајПродај

USDCAD 01/12/2020 - Референтна цена : 1.29660

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Канадски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега