CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Долар-Јапонски јен Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 19/07/2024

Фундаментални анализи

19 јули, 2024
Американскиот долар се искачи во однос на јапонскиот јен во азиското тргување, тргувајќи се над нивоата 157,50.
Јапонија денеска нема да објави големи економски податоци. Во Соединетите Американски Држави денеска ќе зборуваат тројца функционери на ФЕД: Бауман, Вилијамс и Бостиќ.

Техничка анализа

Долар-Јапонски јен Анализи Техничка анализа 19/07/2024
Time Frame: 1 hour

USDJPY Табела на подршка и отпор - 19/07/2024

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 159.00 Daily R2
Линија на отпор 1 158.45 Daily R1
Линија на подршка 1 156.99 Daily S1
Подршка 2 156.44 Daily S2

USDJPY Табела на индикатори - 19/07/2024

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USDJPY Индикатор / Табела - 19/07/2024

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

USDJPY 19/07/2024 - Референтна цена : 157.81

Купи
Simple Moving AverageКупи (1)Продај (2)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај ()
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Јапонски јен Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега