CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Долар-Јапонски јен Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 29/10/2020

Фундаментални анализи

29 October, 2020

Парот USD / JPY се зголеми повисоко утрово на 104,44. Двојката се движеше малку пониско во средата. Јапонскиот јен се смета за валута на безбедно засолниште, помлада од американскиот долар, но сепак безбедно место. Економскиот календар на Јапонија беше празен во средата. Во Соединетите држави, Залихите за мало со исклучок на „Автомобили“ за септември пораснаа за 0,9%. Залихите на големо паднаа за 0,1%, месец-над-месец.

Техничка анализа

Долар-Јапонски јен Анализи Техничка анализа 29/10/2020
Time Frame: 1 hour

USDJPY Табела на подршка и отпор - 29/10/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 104.65 Daily R2
Линија на отпор 1 104.53 Daily R1
Линија на подршка 1 104.20 Daily S1
Подршка 2 104.06 Daily S2

USDJPY Табела на индикатори - 29/10/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

USDJPY Индикатор / Табела - 29/10/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Продај ПродајПродај
RSI (14) Продај ПродајПродај
SMA 20 Продај ПродајПродај

USDJPY 29/10/2020 - Референтна цена : 104.33

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (3)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Јапонски јен Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега