CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Dollar - Turkish Lira Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 19/07/2024

Фундаментални анализи

19 јули, 2024
Американскиот долар се зголеми во однос на турската лира за време на азиската сесија, тргувајќи под нивоата 33.100.
Турција денеска нема да објави големи економски податоци. Во Соединетите Американски Држави денеска ќе зборуваат тројца претставници на ФЕД: Бауман, Вилијамс и Бостиќ.

Техничка анализа

Dollar - Turkish Lira Анализи Техничка анализа 19/07/2024
Time Frame: 1 hour

USDTRY Табела на подршка и отпор - 19/07/2024

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 33.2616 Daily R2
Линија на отпор 1 33.1938 Daily R1
Линија на подршка 1 33.0297 Daily S1
Подршка 2 32.9664 Daily S2

USDTRY Табела на индикатори - 19/07/2024

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USDTRY Индикатор / Табела - 19/07/2024

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Купи ПродајПродај
SMA 20 Купи КупиКупи

USDTRY 19/07/2024 - Референтна цена : 33.1112

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Турска лира Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега