CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 01/06/2020

Фундаментални анализи

01 June, 2020

AUD/USD беше зголемен за 0,98% во понеделникот, откако ја тестираше својата највисока стапка од почетокот на февруари (0.67705). Ауси порасна пред утрешната одлука за каматната стапка на Резервната банка на Австралија, која се очекува да ја задржи својата каматна стапка непроменета на 0,25%. Претходно во Австралија, податоците покажаа дека Преработувачката PMI излезе на 44,0 во мај, победувајќи ги очекувањата на аналитичарите за бројка од 42,8. Подоцна денес во САД, ИСМ Производство PMI за мај ќе биде објавено во 15:00 часот GMT + 1.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 01/06/2020
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 01/06/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.6872 Daily R2
Линија на отпор 1 0.6803 Daily R1
Линија на подршка 1 0.6646 Daily S1
Подршка 2 0.6563 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 01/06/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Купи

AUDUSD Индикатор / Табела - 01/06/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи ПродајПродај
RSI (14) Неутрално КупиНеутрално
SMA 20 Купи КупиПродај

AUDUSD 01/06/2020 - Референтна цена : 0.6736

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега