CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 14/08/2020

Фундаментални анализи

14 August, 2020

Австралискиот долар се движеше нагоре и надолу во трговијата со ореви во петокот. Парот во моментов седи на 0,71444. Австралија не објави никакви економски вести во петокот. Австралиската држава Викторија, која го вклучува својот втор најголем град Мелбурн, останува под строго засилени економски ограничувања.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 14/08/2020
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 14/08/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.7191 Daily R2
Линија на отпор 1 0.7172 Daily R1
Линија на подршка 1 0.7121 Daily S1
Подршка 2 0.7102 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 14/08/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Продај
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

AUDUSD Индикатор / Табела - 14/08/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиПродај
RSI (14) Купи КупиНеутрално
SMA 20 Купи КупиКупи

AUDUSD 14/08/2020 - Референтна цена : 0.7153

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега