CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 18/09/2020

Фундаментални анализи

18 September, 2020

Доларот Ауси падна во петокот во непостојана мода. Во моментов е 0,73015. Во петокот немаше економски податоци од Австралија.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 18/09/2020
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 18/09/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.7348 Daily R2
Линија на отпор 1 0.7331 Daily R1
Линија на подршка 1 0.7284 Daily S1
Подршка 2 0.7266 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 18/09/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

AUDUSD Индикатор / Табела - 18/09/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиПродај
RSI (14) Продај КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

AUDUSD 18/09/2020 - Референтна цена : 0.7311

Продај
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (3)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега