CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 28/10/2020

Фундаментални анализи

28 October, 2020

Доларот Ауси падна во средата. Во моментов е 0,70815. Австралија рано денес објави голем број податоци за ИПК. ЦПИ за 3-ти квартал отпечатен на 1,6%, четвртина над четвртина. Консензусната прогноза беше 1,5%. Соединетите држави ќе ги пријават броевите на мало и залихите на големо подоцна денес.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 28/10/2020
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 28/10/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.7116 Daily R2
Линија на отпор 1 0.7099 Daily R1
Линија на подршка 1 0.7055 Daily S1
Подршка 2 0.7039 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 28/10/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

AUDUSD Индикатор / Табела - 28/10/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиПродај
RSI (14) Продај КупиНеутрално
SMA 20 Продај КупиКупи

AUDUSD 28/10/2020 - Референтна цена : 0.7063

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега