CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 26/11/2020

Фундаментални анализи

26 ноември, 2020

Доларот Ауси се движеше настрана во четвртокот во нерамномерно тргување. Во моментов е 0,73648. Австралија ги објави приватните трошоци за нов капитал за третиот квартал падна за 3,0%, четвртина над четвртина. Тоа беше полошо од консензуалната прогноза од -1,5%. Нема економски податоци од Соединетите држави во четвртокот, поради празникот на Денот на благодарноста. Сите пазари и повеќето деловни активности во Соединетите држави денес се затворени.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 26/11/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.7404 Daily R2
Линија на отпор 1 0.7387 Daily R1
Линија на подршка 1 0.7339 Daily S1
Подршка 2 0.7321 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 26/11/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Продај

AUDUSD Индикатор / Табела - 26/11/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиПродај
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

AUDUSD 26/11/2020 - Референтна цена : 0.7362

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега