CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 01/12/2020

Фундаментални анализи

01 декември, 2020

Доларот Ауси е малку понизок во вторникот по краткиот утрински митинг. Сега се тргува со 0,73473. Кралската банка на Австралија ги остави каматните стапки непроменети на 0,10% како што се очекуваше. Одобренијата за градење за октомври се зголемија за 3,8%, месец-над-месец. Аналитичарите очекуваа пад од 3,0%. Австралиските цени на суровините пораснаа за 2,2%, од година во година. Соединетите држави ќе ги пријават бројките на PMI за ноември подоцна денес.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 01/12/2020
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 01/12/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.7386 Daily R2
Линија на отпор 1 0.7371 Daily R1
Линија на подршка 1 0.7329 Daily S1
Подршка 2 0.7314 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 01/12/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

AUDUSD Индикатор / Табела - 01/12/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиПродај
RSI (14) Продај КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

AUDUSD 01/12/2020 - Референтна цена : 0.7348

Продај
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега