CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 77% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Евро-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 29/02/2024

Фундаментални анализи

29 февруари, 2024

За време на европското тргување, парот се зголеми и се тргува на 1,0850. Во Соединетите Американски Држави, Основниот индекс на цени на PCE и податоците за првичните барања за невработеност ќе бидат објавени попладнево. Во Европа, германските податоци за инфлацијата на CPI ќе бидат објавени попладнево.

Техничка анализа

Евро-Долар Анализи Техничка анализа 29/02/2024
Time Frame: 1 hour

EURUSD Табела на подршка и отпор - 29/02/2024

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.0896 Daily R2
Линија на отпор 1 1.0854 Daily R1
Линија на подршка 1 1.0816 Daily S1
Подршка 2 1.0801 Daily S2

EURUSD Табела на индикатори - 29/02/2024

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Продај

EURUSD Индикатор / Табела - 29/02/2024

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи ПродајПродај
RSI (14) Неутрално НеутралноНеутрално
SMA 20 Продај ПродајПродај

EURUSD 29/02/2024 - Референтна цена : 1.0831

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Евро - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега