CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Евро-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 01/06/2020

Фундаментални анализи

01 June, 2020

ЕУР / УСД избришаа некои добивки во Европа, паѓајќи на ниско ниво на сесија од 1.10982. Еврото падна откако податоците во Германија објавија ревидиран ПМИ за производство за мај (36,6), недостасувајќи ги очекувањата на аналитичарите за бројка од 36,8. Во Еврозоната, Производството PMI излезе на 39,4, недостасувајќи ги очекувањата на аналитичарите за бројка од 39,5. Подоцна во САД, ИСМ Производство PMI за мај ќе биде објавено во 15:00 часот GMT + 1.

Техничка анализа

Евро-Долар Анализи Техничка анализа 01/06/2020
Time Frame: 1 hour

EURUSD Табела на подршка и отпор - 01/06/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.1249 Daily R2
Линија на отпор 1 1.1187 Daily R1
Линија на подршка 1 1.1041 Daily S1
Подршка 2 1.0972 Daily S2

EURUSD Табела на индикатори - 01/06/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Продај

EURUSD Индикатор / Табела - 01/06/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи ПродајПродај
RSI (14) Купи НеутралноНеутрално
SMA 20 Продај КупиПродај

EURUSD 01/06/2020 - Референтна цена : 1.1113

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Евро - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега