CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Евро-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 14/08/2020

Фундаментални анализи

14 August, 2020

Еврото тргуваше пониско во петокот. Попладне е 1.18042 година во Европа. Вработеноста во еврозоната опадна за 2,9% од една година. Трговското салдо на Еврозоната за јуни достигна 21,9 милијарди евра. Тоа беше далеку пред прогнозата на аналитичарите за 12,6 милијарди евра. Спојот на ЕУР / УСД е под влијание на броевите на малопродажба кои попладнево ќе ги објават Соединетите држави.

Техничка анализа

Евро-Долар Анализи Техничка анализа 14/08/2020
Time Frame: 1 hour

EURUSD Табела на подршка и отпор - 14/08/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.1875 Daily R2
Линија на отпор 1 1.1848 Daily R1
Линија на подршка 1 1.1775 Daily S1
Подршка 2 1.1748 Daily S2

EURUSD Табела на индикатори - 14/08/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

EURUSD Индикатор / Табела - 14/08/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

EURUSD 14/08/2020 - Референтна цена : 1.1812

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Евро - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега