CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Евро-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 18/09/2020

Фундаментални анализи

18 September, 2020

Со еврото во петокот се тргуваше умерено пониско.Се движи на ниво од 1.18384 на пладне во Европа. Германскиот ППИ за август падна за 1,2%.Прогнозата беше за пад од 1,4%. Подоцна денес, во Соединетите Држави, ќе бидат објавени потрошувачките чувства во Мичиген и очекувањата на потрошувачите за септември.

Техничка анализа

Евро-Долар Анализи Техничка анализа 18/09/2020
Time Frame: 1 hour

EURUSD Табела на подршка и отпор - 18/09/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.1899 Daily R2
Линија на отпор 1 1.1876 Daily R1
Линија на подршка 1 1.1816 Daily S1
Подршка 2 1.1793 Daily S2

EURUSD Табела на индикатори - 18/09/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Продај

EURUSD Индикатор / Табела - 18/09/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

EURUSD 18/09/2020 - Референтна цена : 1.1838

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Евро - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега