CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Евро-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 28/10/2020

Фундаментални анализи

28 October, 2020

Еврото падна во средата. Во моментов е 1.17385. Се води пониско од зголемениот број случаи на Коронавирус и заканите за повеќе блокирања и економски ограничувања низ целиот континент. Германскиот индекс на цените на увозот за септември порасна за 0,3%, месец за месец, и падна за 4,3%, од година во година. Двете бројки беа посилни отколку што се предвидуваше. Довербата на француските потрошувачи за октомври отпечатена е на 94 подобро од очекуваните 93. САД подоцна ќе ги пријават броевите на мало и залихи на големо.

Техничка анализа

Евро-Долар Анализи Техничка анализа 28/10/2020
Time Frame: 1 hour

EURUSD Табела на подршка и отпор - 28/10/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.1779 Daily R2
Линија на отпор 1 1.1761 Daily R1
Линија на подршка 1 1.1712 Daily S1
Подршка 2 1.1694 Daily S2

EURUSD Табела на индикатори - 28/10/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

EURUSD Индикатор / Табела - 28/10/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Продај КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

EURUSD 28/10/2020 - Референтна цена : 1.1722

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (3)
Споделете преку вашата мрежа
Евро - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега