CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Евро-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 26/11/2020

Фундаментални анализи

26 ноември, 2020

Еврото се повлече во четвртокот, бидејќи Гринбек падна надолу. Во Европа е 1.19070 за време на ручек. GfK German Consumer Climate Index за декември отпечатен на -6,7, под предвидувањата од -5,0. Довербата на француските потрошувачи, исто така, потфрли во нејзината проценка која достигна 90. Во САД е национален празник Денот на благодарноста. Сите американски пазари се затворени и тие нема да објавуваат никакви економски податоци денес.

Техничка анализа

Евро-Долар Анализи Техничка анализа 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

EURUSD Табела на подршка и отпор - 26/11/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.1950 Daily R2
Линија на отпор 1 1.1931 Daily R1
Линија на подршка 1 1.1880 Daily S1
Подршка 2 1.1861 Daily S2

EURUSD Табела на индикатори - 26/11/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

EURUSD Индикатор / Табела - 26/11/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Продај КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

EURUSD 26/11/2020 - Референтна цена : 1.1905

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Евро - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега