CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Фунта-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 01/06/2020

Фундаментални анализи

01 June, 2020

ГПП / УСД ги избришаа претходните придобивки, за да се срушат под 1,2400 во Европа. Претходно денес, GBP / USD се искачи на највисоката стапка за три недели (1,24239). Фунтата во Велика Британија се очекува да се зголеми во нестабилноста бидејќи круцијалната рунда трговски разговори меѓу Велика Британија и ЕУ ќе започне во вторник (2 јуни). Премиерот Борис nsонсон порано изјави дека тие би можеле да одат подалеку ако не се забележи напредок во јуни. Подоцна денес во САД, ИСМ Производство PMI за мај ќе биде објавено во 15:00 часот GMT + 1.

Техничка анализа

Фунта-Долар Анализи Техничка анализа 01/06/2020
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Табела на подршка и отпор - 01/06/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.2476 Daily R2
Линија на отпор 1 1.2430 Daily R1
Линија на подршка 1 1.2336 Daily S1
Подршка 2 1.2286 Daily S2

GBPUSD Табела на индикатори - 01/06/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Продај

GBPUSD Индикатор / Табела - 01/06/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи ПродајПродај
RSI (14) Купи НеутралноПродај
SMA 20 Купи ПродајПродај

GBPUSD 01/06/2020 - Референтна цена : 1.2389

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Фунта - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега