CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Фунта-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 14/08/2020

Фундаментални анализи

14 August, 2020

Британската фунта во петокот состави скромен митинг против американскиот долар. Седи во 1.31010 за време на ручекот. Денеска нема економски вести на календарот на Велика Британија. Секако, овој пар може да биде засегнат од податоците надвор од Соединетите држави попладнево, вклучувајќи ги и податоците за малопродажба и индустриското производство за јули.

Техничка анализа

Фунта-Долар Анализи Техничка анализа 14/08/2020
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Табела на подршка и отпор - 14/08/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3166 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3139 Daily R1
Линија на подршка 1 1.3066 Daily S1
Подршка 2 1.3039 Daily S2

GBPUSD Табела на индикатори - 14/08/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Неутрално
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

GBPUSD Индикатор / Табела - 14/08/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Неутрално КупиПродај
RSI (14) Купи КупиНеутрално
SMA 20 Купи КупиКупи

GBPUSD 14/08/2020 - Референтна цена : 1.3106

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Фунта - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега