CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Фунта-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 18/09/2020

Фундаментални анализи

18 September, 2020

Британската фунта се искачи во петокот, само срамежливо од 1,30, за време на ручекот во Велика Британија. Велика Британија објави неколку бројки за продажба на мало. Продажбата на мало за август се зголеми за 0,8%, месечно, за само една десетина поен за разлика од предвидувањата. Основната малопродажба за август исто така беше десетина подобра од предвиденото зголемување од 4,3%, во годинава.

Техничка анализа

Фунта-Долар Анализи Техничка анализа 18/09/2020
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Табела на подршка и отпор - 18/09/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3078 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3042 Daily R1
Линија на подршка 1 1.2944 Daily S1
Подршка 2 1.2908 Daily S2

GBPUSD Табела на индикатори - 18/09/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Неутрално

GBPUSD Индикатор / Табела - 18/09/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи ПродајПродај
RSI (14) Купи КупиНеутрално
SMA 20 Купи КупиКупи

GBPUSD 18/09/2020 - Референтна цена : 1.2981

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Фунта - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега