CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Фунта-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 28/10/2020

Фундаментални анализи

28 October, 2020

Британската фунта падна како еврото, со зголемувањето на бројот на заболени од вирусот и повеќе економски ограничувања. Во моментов е 1,29722. Денес немаше економски податоци од значење од Велика Британија. САД попладнево ќе објават некои податоци за залихите на мало и големо.

Техничка анализа

Фунта-Долар Анализи Техничка анализа 28/10/2020
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Табела на подршка и отпор - 28/10/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3038 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3004 Daily R1
Линија на подршка 1 1.2914 Daily S1
Подршка 2 1.2880 Daily S2

GBPUSD Табела на индикатори - 28/10/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Неутрално
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

GBPUSD Индикатор / Табела - 28/10/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Неутрално КупиКупи
RSI (14) Продај НеутралноНеутрално
SMA 20 Продај КупиКупи

GBPUSD 28/10/2020 - Референтна цена : 1.2933

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Фунта - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега