CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Фунта-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 26/11/2020

Фундаментални анализи

26 ноември, 2020

Британската фунта се распродаде во четвртокот. Се тргува околу 1.33518 на пладне во Европа. Денес не се очекуваат економски вести од Велика Британија. Трговските разговори по брегзит со ЕУ сè уште не дадоа плод. Во САД е национален празник, Денот на благодарноста. Сите американски пазари се затворени и тие нема да објавуваат никакви економски податоци денес.

Техничка анализа

Фунта-Долар Анализи Техничка анализа 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Табела на подршка и отпор - 26/11/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3420 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3393 Daily R1
Линија на подршка 1 1.3322 Daily S1
Подршка 2 1.3296 Daily S2

GBPUSD Табела на индикатори - 26/11/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

GBPUSD Индикатор / Табела - 26/11/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Продај КупиНеутрално
SMA 20 Купи КупиКупи

GBPUSD 26/11/2020 - Референтна цена : 1.3352

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Фунта - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега