CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Ger 30 индекс Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 14/08/2020

Фундаментални анализи

14 August, 2020

ГЕР30 падна на вести за зголемување на патните ограничувања во Велика Британија и за зголемување на случаите на Коронавирус низ цела Европа. Ниту една берза во GER30 не се појави на ручек во Европа. Индексот во моментов се тргува на 12810 година. Најголемите губитници беа Адидас, Алијанц и БАСФ.

Техничка анализа

Ger 30 индекс Анализи Техничка анализа 14/08/2020
Time Frame: 1 hour

GER30 Табела на подршка и отпор - 14/08/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 13007.3 Daily R2
Линија на отпор 1 12938.6 Daily R1
Линија на подршка 1 12755.4 Daily S1
Подршка 2 12686.7 Daily S2

GER30 Табела на индикатори - 14/08/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

GER30 Индикатор / Табела - 14/08/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Продај КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

GER30 14/08/2020 - Референтна цена : 12847.0

Продај
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Ger30 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега