CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Ger 30 индекс Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 01/12/2020

Фундаментални анализи

01 декември, 2020

На берзите ГЕР30 и на европските берзи се тргуваше повисоко во вторникот, поттикнат од попозитивните новини за вакцините Covid-19, како и силната кинеска фабричка активност, што укажува на глобално закрепнување на економијата. Во Европа, економските податоци беа генерално позитивни, со стапка на невработеност во Германија во ноември на 6,1%, додека производствениот PMI во еврозоната всушност се зголеми на 53,8.

Техничка анализа

Ger 30 индекс Анализи Техничка анализа 01/12/2020
Time Frame: 1 hour

GER30 Табела на подршка и отпор - 01/12/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 13520.7 Daily R2
Линија на отпор 1 13476.2 Daily R1
Линија на подршка 1 13357.8 Daily S1
Подршка 2 13313.3 Daily S2

GER30 Табела на индикатори - 01/12/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

GER30 Индикатор / Табела - 01/12/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

GER30 01/12/2020 - Референтна цена : 13417.0

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Ger30 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега