CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Нафта Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 14/08/2020

Фундаментални анализи

14 August, 2020

Суровата нафта падна под петок. Во моментов е 41,85 долари. Загриженоста за патувањата се мери на црното злато. Велика Британија објави сериозни ограничувања за карантин за патниците кои доаѓаат од Франција и Малта. Во поврзаните вести, ИАТА објави дека не очекуваат товар на авионски патувања да се вратат на нивото пред пандемија до 2024 година. Тој, исто така, истакна дека бројот на патници меѓу земјите на ЕУ останува на 50%. нивните нивоа 2019 година.

Техничка анализа

Нафта Анализи Техничка анализа 14/08/2020
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Табела на подршка и отпор - 14/08/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 42.919 Daily R2
Линија на отпор 1 42.859 Daily R1
Линија на подршка 1 41.711 Daily S1
Подршка 2 41.381 Daily S2

CRUDEOIL Табела на индикатори - 14/08/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Неутрално
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Продај

CRUDEOIL Индикатор / Табела - 14/08/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиПродај
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Неутрално КупиКупи

CRUDEOIL 14/08/2020 - Референтна цена : 42.150

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Crude OIL Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега