CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

USA500 Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 14/08/2020

Фундаментални анализи

14 August, 2020

САД500 падна пред отварањето на американската сесија. Тоа е намалување за околу 0,4%. Загриженоста за зголемувањето на бројот на вируси и новите правила за карантини во Велика Британија ги натера инвеститорите да се сомневаат дали економиите навистина се на пат кон закрепнување. На американските пазари на капитал не им помага фактот дека следниот ваков стимуланси е блокиран во Вашингтон. Повеќето членови на Домот и Сенатот го напуштија градот за време на август, и инсајдерите известуваат дека скоро нема шанси за договор пред средината на септември. Инвеститорите и трговците чекаат и бројки за малопродажба и индустриско производство од Соединетите држави кои ќе бидат објавени попладнево.

Техничка анализа

USA500 Анализи Техничка анализа 14/08/2020
Time Frame: 1 hour

USA500 Табела на подршка и отпор - 14/08/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 3386.57 Daily R2
Линија на отпор 1 3375.00 Daily R1
Линија на подршка 1 3344.16 Daily S1
Подршка 2 3332.59 Daily S2

USA500 Табела на индикатори - 14/08/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Неутрално

USA500 Индикатор / Табела - 14/08/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

USA500 14/08/2020 - Референтна цена : 3359.58

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
USA500 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега