CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

USA500 Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 18/09/2020

Фундаментални анализи

18 September, 2020

Фјучерсите на Дау onesонс се намалија пониско рано во петокот, додека фјучерсите на S&P 500 и фјучерсите на Nasdaq пораснаа. Релито на берзата претрпе значителни загуби, при што Nasdaq ја намали клучната поддршка. Акциите на „Епл“ ја пробија линијата од 50 дена, додека акциите на „Мајкрософт“, „Пејпал“ и „ФАНГ“, „Фејсбук“, „Амазон.ком“, „Нетфликс“ и „Алфабет“, родител на „Гугл“ претрпеа рани загуби.

Техничка анализа

USA500 Анализи Техничка анализа 18/09/2020
Time Frame: 1 hour

USA500 Табела на подршка и отпор - 18/09/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 3381.89 Daily R2
Линија на отпор 1 3369.54 Daily R1
Линија на подршка 1 3336.62 Daily S1
Подршка 2 3324.27 Daily S2

USA500 Табела на индикатори - 18/09/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USA500 Индикатор / Табела - 18/09/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај НеутралноКупи
RSI (14) Продај ПродајКупи
SMA 20 Продај ПродајКупи

USA500 18/09/2020 - Референтна цена : 3353.08

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
USA500 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега