CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

USA500 Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 28/10/2020

Фундаментални анализи

28 October, 2020

Фјучерсите на акциите на САД500 паднаа во средата, бидејќи зголемените ново заразени со Корона вирус ја разниша довербата на инвеститорите за глобалното економско закрепнување и ги испратија кон безбедните инструменти. Фјучерсите врзани за САД500 падна за 1,4%, што укажува на тоа дека широкиот индекс ќе се повлече за трета последователна сесија. Репер се лизна за повеќе од 5% од рекордното ниво на затворање на почетокот на септември. Пазарите се лизнаа пониско оваа недела на спротивност на неизвесности. Влошувањето на бројот на случаи на коронавирус може да направи построги ограничувања како императив низ САД и Европа, потенцијално справувајќи се со назад кон кревкото економско закрепнување бидејќи новите случаи во САД се искачија над 70 000, бидејќи државите низ целата земја продолжија да пријавуваат високо ниво на нови инфекции.

Техничка анализа

USA500 Анализи Техничка анализа 28/10/2020
Time Frame: 1 hour

USA500 Табела на подршка и отпор - 28/10/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 3373.76 Daily R2
Линија на отпор 1 3357.18 Daily R1
Линија на подршка 1 3312.98 Daily S1
Подршка 2 3296.40 Daily S2

USA500 Табела на индикатори - 28/10/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

USA500 Индикатор / Табела - 28/10/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Продај ПродајКупи
SMA 20 Продај ПродајКупи

USA500 28/10/2020 - Референтна цена : 3335.08

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (3)
Споделете преку вашата мрежа
USA500 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега