CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

USA500 Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 01/12/2020

Фундаментални анализи

01 декември, 2020

USA500 беше во пораст за повеќе од 1%, бидејќи Вол Стрит очекува да го започне последниот месец од годината со голема забелешка, следејќи ги најдобрите перформанси во ноември во последните неколку децении, дури и кога пандемијата на коронавируси продолжува да се забрзува низ пошироката домашна економија. Позитивните вести за вакцините продолжуваат да ги поддржуваат акциите, додека претседателот на Федералните резерви Џером Пауел подоцна ќе им соопшти на пратениците во Комитетот за банкарство во Сенатот дека американската економија се соочува со „предизвикувачки“ неколку месеци бидејќи забрзуваат инфекциите со коронавируси и дистрибуцијата на вакцините полека се одвива низ првата линија на здравствена заштита работниците и најранливите граѓани на земјата.

Техничка анализа

USA500 Анализи Техничка анализа 01/12/2020
Time Frame: 1 hour

USA500 Табела на подршка и отпор - 01/12/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 3689.71 Daily R2
Линија на отпор 1 3677.87 Daily R1
Линија на подршка 1 3646.29 Daily S1
Подршка 2 3634.45 Daily S2

USA500 Табела на индикатори - 01/12/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USA500 Индикатор / Табела - 01/12/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

USA500 01/12/2020 - Референтна цена : 3662.08

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
USA500 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега