CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Dollar - Канадски долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 28/11/2022

Фундаментални анализи

28 ноември, 2022

Парот USD/CAD беше повисок денеска. Парот USD/CAD моментално се тргува на 1,3428. Канада нема планирано известување за економски настани. Соединетите држави немаат економски настани за известување бидејќи има национален празник.

Техничка анализа

Dollar - Канадски долар Анализи Техничка анализа 28/11/2022
Time Frame: 1 hour

USDCAD Табела на подршка и отпор - 28/11/2022

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3484 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3458 Daily R1
Линија на подршка 1 1.3388 Daily S1
Подршка 2 1.3362 Daily S2

USDCAD Табела на индикатори - 28/11/2022

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Продај

USDCAD Индикатор / Табела - 28/11/2022

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

USDCAD 28/11/2022 - Референтна цена : 1.3436

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Канадски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега