CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Dollar - Канадски долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 01/06/2020

Фундаментални анализи

01 June, 2020

USD/CAD успеа да го отскокне своето тринаесетнеделно минимално ниво од 1,36714, додека американскиот долар се зголеми во Европа, по извештаите од Кина се вели дека Кина запира некои набавки на земјоделството од САД, што може да ја загрози фазата еден од трговската зона постигната неодамна меѓу САД и Кина. Ова ја зголеми краткорочната побарувачка за засолништето-американски долар. Подоцна денес во САД, ИСМ Производство PMI за мај ќе биде објавено во 15:00 часот GMT + 1.

Техничка анализа

Dollar - Канадски долар Анализи Техничка анализа 01/06/2020
Time Frame: 1 hour

USDCAD Табела на подршка и отпор - 01/06/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3909 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3818 Daily R1
Линија на подршка 1 1.3622 Daily S1
Подршка 2 1.3529 Daily S2

USDCAD Табела на индикатори - 01/06/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Неутрално

USDCAD Индикатор / Табела - 01/06/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Продај НеутралноКупи
SMA 20 Продај ПродајКупи

USDCAD 01/06/2020 - Референтна цена : 1.3711

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Канадски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега