CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Dollar - Канадски долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 14/08/2020

Фундаментални анализи

14 August, 2020

Парот УСД / КАД денес се тргуваше со повисоко, пораст на минимум за 4 месеци. Се лебди околу 1.32316. Падот на цените на нафтата му наштети на Луни. Денес не се очекуваат економски податоци од Канада, иако бројките за трговија на мало и индустриско производство се формираат од Соединетите држави попладнево.

Техничка анализа

Dollar - Канадски долар Анализи Техничка анализа 14/08/2020
Time Frame: 1 hour

USDCAD Табела на подршка и отпор - 14/08/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3288 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3264 Daily R1
Линија на подршка 1 1.3197 Daily S1
Подршка 2 1.3172 Daily S2

USDCAD Табела на индикатори - 14/08/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USDCAD Индикатор / Табела - 14/08/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Продај ПродајКупи
RSI (14) Неутрално ПродајНеутрално
SMA 20 Продај ПродајПродај

USDCAD 14/08/2020 - Референтна цена : 1.3232

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Канадски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега