CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Dollar - Канадски долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 18/09/2020

Фундаментални анализи

18 September, 2020

Парот USD / CAD тргуваше настрана во петокот. Сега се тргува на 1.31638. Канада ќе објави малопродажба и продажба на големо за јули во петок попладне во Европа.

Техничка анализа

Dollar - Канадски долар Анализи Техничка анализа 18/09/2020
Time Frame: 1 hour

USDCAD Табела на подршка и отпор - 18/09/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3206 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3185 Daily R1
Линија на подршка 1 1.3130 Daily S1
Подршка 2 1.3110 Daily S2

USDCAD Табела на индикатори - 18/09/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USDCAD Индикатор / Табела - 18/09/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи ПродајКупи
RSI (14) Продај НеутралноНеутрално
SMA 20 Продај ПродајПродај

USDCAD 18/09/2020 - Референтна цена : 1.3163

Продај
Simple Moving AverageКупи (1)Продај (2)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Канадски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега