CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Dollar - Канадски долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 28/10/2020

Фундаментални анализи

28 October, 2020

Парот USD / CAD денес прави силен митинг. Парот сега седи на 1.32488. Посилниот Greenback и пониските цени на нафтата му штетат на Loonie. Денес не се очекуваат економски податоци од Канада. Сепак, Банката на Канада ќе одржи прес-конференција попладнево. Во Соединетите држави, EIA ќе објави податоци за залихи на сурова нафта и бензин за последната недела, што секогаш може да го помести канадскиот долар.

Техничка анализа

Dollar - Канадски долар Анализи Техничка анализа 28/10/2020
Time Frame: 1 hour

USDCAD Табела на подршка и отпор - 28/10/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3302 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3282 Daily R1
Линија на подршка 1 1.3228 Daily S1
Подршка 2 1.3208 Daily S2

USDCAD Табела на индикатори - 28/10/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

USDCAD Индикатор / Табела - 28/10/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи ПродајКупи
RSI (14) Продај ПродајНеутрално
SMA 20 Купи ПродајПродај

USDCAD 28/10/2020 - Референтна цена : 1.3279

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Канадски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега