CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Dollar - Канадски долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 26/11/2020

Фундаментални анализи

26 ноември, 2020

Парот USD / CAD порасна скромно. Во моментов лебди околу нивото 1,30. Нешто пониските цени на нафтата му штетат на Луни против Гринбек денес. Нема економски вести на календарот за четврток во Канада. Пазарите и бизнисите се затворени во Соединетите држави за Денот на благодарноста.

Техничка анализа

Dollar - Канадски долар Анализи Техничка анализа 26/11/2020
Time Frame: 1 hour

USDCAD Табела на подршка и отпор - 26/11/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3052 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3032 Daily R1
Линија на подршка 1 1.2978 Daily S1
Подршка 2 1.2957 Daily S2

USDCAD Табела на индикатори - 26/11/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USDCAD Индикатор / Табела - 26/11/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Продај ПродајКупи
RSI (14) Купи ПродајНеутрално
SMA 20 Продај ПродајПродај

USDCAD 26/11/2020 - Референтна цена : 1.3006

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Канадски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега