CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 78% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Dollar - Канадски долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 01/12/2020

Фундаментални анализи

01 декември, 2020

Валутниот пар USD / CAD го пресликуваше парот USD / JPY во вторникот додека се спушти и се опорави. Во моментов е 1,29700. Канада се очекува да ги објави своите броеви на БДП во треиот квартал на БДП подоцна денес. Исто така, ќе го објави и производствениот PMI за ноември. САД ќе го пријават производството на PMI за ноември и трошоците за градежништво за октомври попладнево.

Техничка анализа

Dollar - Канадски долар Анализи Техничка анализа 01/12/2020
Time Frame: 1 hour

USDCAD Табела на подршка и отпор - 01/12/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3012 Daily R2
Линија на отпор 1 1.2993 Daily R1
Линија на подршка 1 1.2943 Daily S1
Подршка 2 1.2924 Daily S2

USDCAD Табела на индикатори - 01/12/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Неутрално

USDCAD Индикатор / Табела - 01/12/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Продај ПродајКупи
RSI (14) Купи ПродајНеутрално
SMA 20 Продај ПродајПродај

USDCAD 01/12/2020 - Референтна цена : 1.2973

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Канадски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега