CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Долар-Јапонски јен Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 29/03/2023

Фундаментални анализи

29 март, 2023

ВАлутниот пар УСД/ЈПУ денеска се помести на малку повисоко. Моментално се тргувашт на ниво од 131,61. Јапонија нема планирано известувања за економски настани. Соединетите Американски Држави ќе ја пријават „Неопходната продажба на домови“ за месец февруари подоцна денес.

Техничка анализа

Долар-Јапонски јен Анализи Техничка анализа 29/03/2023
Time Frame: 1 hour

USDJPY Табела на подршка и отпор - 29/03/2023

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 132.81 Daily R2
Линија на отпор 1 132.40 Daily R1
Линија на подршка 1 131.32 Daily S1
Подршка 2 130.91 Daily S2

USDJPY Табела на индикатори - 29/03/2023

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USDJPY Индикатор / Табела - 29/03/2023

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - ПродајМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај ПродајКупи
RSI (14) Неутрално ПродајКупи
SMA 20 Купи ПродајКупи

USDJPY 29/03/2023 - Референтна цена : 131.93

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Јапонски јен Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега