CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Долар-Јапонски јен Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 01/06/2020

Фундаментални анализи

01 June, 2020

USD /JPY се зголемија во Европа за да тестираат висока сесија од 107.729. Парот не успеа да остане под 107,50 на извештаите дека Кина запира некои набавки во земјоделството од САД, што може да ја загрози фазата еден од трговскиот договор постигнат неодамна помеѓу САД и Кина. Претходно во Азија, податоците во Јапонија покажаа дека Производствената активност падна на 38,4 во мај, што е намалување од претходната бројка од 41,9. Подоцна денес во САД, ИСМ Производство PMI за мај ќе биде објавено во 15:00 часот GMT + 1.

Техничка анализа

Долар-Јапонски јен Анализи Техничка анализа 01/06/2020
Time Frame: 1 hour

USDJPY Табела на подршка и отпор - 01/06/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 108.16 Daily R2
Линија на отпор 1 107.93 Daily R1
Линија на подршка 1 107.46 Daily S1
Подршка 2 107.21 Daily S2

USDJPY Табела на индикатори - 01/06/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USDJPY Индикатор / Табела - 01/06/2020

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи ПродајПродај
RSI (14) Купи НеутралноНеутрално
SMA 20 Купи ПродајПродај

USDJPY 01/06/2020 - Референтна цена : 107.72

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Јапонски јен Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега