CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 76% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Долар-Јапонски јен Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 18/09/2020

Фундаментални анализи

18 September, 2020

Парот УСД / JПJ повторно падна во петокот, паѓајќи низ 104,5. Митингот „Суга“ продолжува. Во Јапонија, Националниот основен CPI за август падна за 0,4%, од година-за-година, како што се очекуваше.

Техничка анализа

Долар-Јапонски јен Анализи Техничка анализа 18/09/2020
Time Frame: 1 hour

USDJPY Табела на подршка и отпор - 18/09/2020

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 104.69 Daily R2
Линија на отпор 1 104.53 Daily R1
Линија на подршка 1 104.12 Daily S1
Подршка 2 103.96 Daily S2

USDJPY Табела на индикатори - 18/09/2020

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

USDJPY Индикатор / Табела - 18/09/2020

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Продај ПродајПродај
RSI (14) Продај ПродајПродај
SMA 20 Продај ПродајПродај

USDJPY 18/09/2020 - Референтна цена : 104.31

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (3)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Јапонски јен Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега